Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Schrijf je in voor het ANVR-webinar a.s. maandag “Hoe krijg ik mijn geld terug van de airline”

Donderdag 22 oktober 2020
Door corona konden enkele maanden lang vele geboekte én betaalde vluchten niet uitgevoerd worden. Volgens de wet hebben reizigers recht op hun geld terug. Touroperators hebben voor niet uitgevoerde reizen met een vluchtonderdeel vouchers uitgegeven maar ook voor hen is het van groot belang dat de airline terugbetaalt.

​Door de meeste airlines zijn, soms schoorvoetend, de niet uitgevoerde vluchten inmiddels terugbetaald, maar bij een aantal stuit dit nog steeds op problemen. Daarom organiseert de ANVR op maandag 26 oktober een webinar van 12.30 - 13.30 uur met als titel "Hoe krijg ik mijn geld terug van de airline?". Wij doen dit webinar in samenwerking met mr. Peter Vos, van het bedrijf Ticeco en tevens voorzitter van de ANVR commissie Luchtvaart. Peter is een specialist op IATA regels. Het webinar is met name gericht op IATA-agenten.  De bijeenkomst wordt gemodereerd door Walter Schut van de ANVR. Heb je nu al vragen? Stel ze via luchtvaart@anvr.nl.

Aanmelden is mogelijk via de agenda  (klik op de link voor het ledendeel – inloggegevens noodzakelijk). Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).
De bijeenkomst wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk op de ochtend van de bijeenkomst.

Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.