Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWij geven niet op, we gaan weer reizen!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Wij geven niet op, we gaan weer reizen!

Vrijdag 23 oktober 2020
Dat is de intentie van een prachtig filmpje, gemaakt door Bright8 in samenwerking met de ANVR. We houden van reizen, want het verbindt, inspireert, brengt ons samen en we ontdekken. Maar, nu is het stil…….

​Iedere reisprofessional heeft zich al maanden ingezet om Nederlandse reizigers te helpen, maar is nu soms gedwongen om te stoppen met wat hij eigenlijk het liefste doet: reizen organiseren! Maar de wil om te reizen verdwijnt niet, nooit!

Ook nu, juist nu, hunkeren veel Nederlanders naar een vakantie. Bestemmingen die nog open zijn, merken dat reizigers meer dan ooit de behoefte hebben 'er even lekker tussenuit' te willen. En reisondernemers zien ook de interesse van de reizigers in reizen voor 2021. Dat biedt perspectief!
Dus hou vol, want we doen dit samen: #savetourism.  
 
Geniet van deze korte video van Bright8, een full service marketing- en PR-bureau onder leiding van David de Smit en Fred van Eijk en dus met veel ervaring in de internationale reiswereld.

En vooral: plaats 'm op je eigen website, communiceer dit naar je klanten en relaties. En intussen: hou vol en blijf gezond!