Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLaat je inspireren over innoveren tijdens Demo Day

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Laat je inspireren over innoveren tijdens Demo Day

Maandag 26 oktober 2020
Op vrijdag 20 november 2020 van 15:20 - 16:30 uur organiseert Travel Impact Accelerator de Demo Day, een digitaal event. Tijdens dit event kun je je als ANVR-reisondernemer laten inspireren hoe je met start-ups kan werken aan innovatie.

Demo_day.jpg
'Innovatie', maar vaak zijn er te weinig mensen, te weinig (financiële) middelen en krijgt het te weinig prioriteit. Daarvoor kan Travel Impact Accelerator een oplossing bieden. Zonder alles zelf te hoeven bouwen of doen, kan ook jij profiteren van investeerders en samenwerkingsverbanden.  

Er is een wereldwijde oproep verzonden en de 5 meest veelbelovende startups zijn geselecteerd voor financiering en een 12 weken durend acceleratieprogramma.​

Op 20 november wordt dit programma afgesloten tijdens de Demo Day: een live uitgezonden evenement vanuit het Fox Theater. Daar geven alle startups een pitch van 3 minuten voor een (online) publiek van investeerders, journalisten en bestuurders van de reisbranche. Daarna is er ruimte om deel te nemen tijdens een live Q&A. 

Ontdek deze 5 innovatieve reis-startups! 

Schrijf je in voor de Demo Day