Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​ANVR-vragenuurtje as vrijdag 30 oktober

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
​ANVR-vragenuurtje as vrijdag 30 oktober

Maandag 26 oktober 2020
Het wekelijkse digitale vragenuurtje voor ANVR-leden op vrijdag van 12 tot 13 uur is inmiddels een vast element in de week geworden waarbij vragen over verschillende onderwerpen gesteld kunnen worden, dus niet uitsluitend Corona-gerelateerd. Je kunt je nu aanmelden via de agenda-module voor as. vrijdag 30 oktober.

ANVR medewerkers beantwoorden graag weer al jouw vragen over onderwerpen waar je mee te maken hebt over reisadviezen, besmettingen in een geel gebied, reisvouchers, restitutieaanvragen, steunmaatregelen van de overheid, maar ook over klachten, Geschillencommissie Reizen en andere problemen waar je niet direct een antwoord op hebt kunnen vinden op het ledendeel www.anvr.nl (MIJN ANVR).

Schrijf je in via de aanmeldknop (DIRECT INSCHRIJVEN). Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je ook op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl


onderwerpen