Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksOnline Masterclass 'Blockchain in Travel' gemist?

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Online Masterclass 'Blockchain in Travel' gemist?

Zaterdag 31 oktober 2020
Dinsdag 27 oktober hebben zo'n 50 deelnemers de online Masterclass 'Blockchain in Travel' met belangstelling gevolgd. Heb jij deze gemist? Kijk 'm dan nu terug!

In het eerste deel van de Master Class heeft Chhay Lin Lim (docent/onderzoeker in Saxion Lectoraat Blockchain en co-founder Serey Blockchain) de deelnemers inzicht gegeven in de fundamenten van Blockchaintechnologie.
In het tweede deel heeft Elkan Roelen (founder en CEO Didux.io) de participanten mee de praktijkgevallen ingenomen. Aan de hand van voorbeelden heeft hij laten zien hoe je, ook op kleine schaal, met de toepassing van blockchaintechnologie een meer duurzame, veilige en betrouwbare infrastructuur in de reiswereld kan bouwen.

Heb je deze Masterclass gemist of wil je nog een keer terugkijken?

De online Masterclass Blockchain in Travel is als Webinar opgenomen in het Travel College aanbod van Reiswerk (www.travelcollege.nl) Registratie op Travel College is gratis toegankelijk met zakelijk e-mailadres voor iedereen werkzaam in de reisbranche.

Het basisboek Blockchain bekijken? Klik hier voor de download.

Kopgroep Blockchain
'Blockchain in Travel' valt onder ANVR's Travel Tomorrow dat samen werkt met het lectoraat Blockchain van Saxion Hogescholen om reisondernemers te inspireren om de reissector te innoveren door gebruik te maken van blockchaintechnologie.

De Masterclass draagt bij aan het selecteren van een aantal pilotprojecten waarin reispartijen, tijdens een verdiepende sessie, gaan samenwerken aan het toepassen van blockchaintechnologie in travel. Deze online sessie is op 3 november (10.30 – 12.30 uur).  

Heb je, misschien na het zien van deze masterclass, ook Interesse? Laat dit dan weten aan Gerben Hardeman (ghardeman@anvr.nl).