Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDeel campagne #ReizenKanZo op jullie socials!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Deel campagne #ReizenKanZo op jullie socials!

Maandag 2 november 2020
Vanochtend staat een open brief van de ANVR in de Telegraaf, gericht aan minister-president Rutte en minister De Jonge. Graag doen we je hierbij de volledigge toolkit #reizenkanzo toekomen met daarin deze brief/advertentie, Twitter-, Facebook- en Instagram-materialen om te gebruiken op je eigen kanalen.

Samen met àlle reisprofessionals: groot en klein, zakelijk en leisure, touroperators, reisagenten, zelfstandige reisagenten én natuurlijk de vakbladen kunnen we onze boodschap nogmaals duidelijk onder de aandacht brengen.
Hierbij tref je materiaal aan om op je eigen website, Facebook, Twitter en Instagram-accounts te plaatsen met #ReizenKanZo. Deel het met en naar je relaties, klanten en media.

Bijgevoegd tref je aan met link: de #ReizenKanZo-toelichting om alles te kunnen plaatsen en de open brief/advertentie (pdf) en open brief/advertentie (jpg).
De enkelvoudig afbeelding is simpelweg 1 beeld waar de hele boodschap op staat. Deze kan in principe voor alle social media gebruikt worden.
(Omdat het een liggend beeld is, leest het wat moeilijker op mobiel. Daarom hebben we onze boodschap ook over 2 en over 3 beelden verdeeld.) :
Optie 1_Zonsondergang ;
Optie 2_Strand ;
Optie 3_Winterlandschap ;
Optie 4_Skigebied 

 De 2-delige, of uiting in 2, is vooral geschikt voor Twitter en werkt ook voor Facebook en Instagram:
Slide1_Uiting in 2_Totaal ;
Slide2_Uiting in 2_Totaal ;
Uiting in 2_Totaal

De 3-delige, of uiting in 3, is vooral geschikt voor Instagram en minder voor overige social media:
Slide 1_Uiting in 3 ;
Slide 2_Uiting in 3 ;
Slide 3_Uiting in 3 ;
Uiting in 3 _Totaal

We beseffen dat ons leven op dit moment wordt beperkt en reizen slechts mondjesmaat en naar een handvol bestemmingen kan.
Maar het kan ook anders; #ReizenKanZo.  
 ANVR_Open Brief_2 Nov_klein.jpg