Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksModule van de week in Travel College: De Kracht van mindfulness

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Module van de week in Travel College: De Kracht van mindfulness

Donderdag 5 november 2020
Iedere week besteden we extra aandacht aan een module in Travel College van Stichting Reiswerk. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

​Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie.
 

Deze week staat de cursus De kracht van mindfulness centraal. In deze drieweekse mindfulness training ga je stap voor stap ontdekken wat mindfulness is, hoe je het ontwikkelt en wat het je op kan leveren. Aan de hand van video's leer je meer over de theorieën achter mindfulness en over de praktische toepassingen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met mindfulness oefeningen.

Mindfulness is al jaren een enorme hype. En niet voor niets. Zeker nu is mindfulness van waarde. Het kan een goede steun zijn bij de vele aanpassingen dat het leven in het nieuwe normaal van je vraagt.

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl