Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksModule van de week in Travel College: Scan Communicatie

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Module van de week in Travel College: Scan Communicatie

Donderdag 12 november 2020
Iedere week besteden we extra aandacht aan een module in Travel College van Stichting Reiswerk. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie. 

                                        REISWERK LOGO_verkleind.jpg

Deze week staat de scan Communicatie centraal. Het zal geen verrassing voor je zijn dat we zonder goede communicatie nergens zijn. De manier waarop we communiceren, blijkt in de praktijk zelfs een van de belangrijkste factoren van ons functioneren te zijn. Maar zeg nou zelf: dat is niet altijd even makkelijk, en al helemaal tijdens de corona crisis waarin je continu op afstand van je collega's werkt. Ben je benieuwd naar hoe jij communiceert? Met de scan 'Communicatie' krijg je daar inzicht in, en leer je meteen wanneer bepaalde communicatiestijlen extra van belang zijn. En daar heb je natuurlijk elke dag iets aan. 

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl