Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReiswerk besteedt uitgebreid aandacht aan de Week van de Werkstress

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reiswerk besteedt uitgebreid aandacht aan de Week van de Werkstress

Maandag 16 november 2020
Stress gerelateerd aan werk is al jaren één van de belangrijkste redenen voor uitval van medewerkers, bijvoorbeeld met burn-outklachten. Zeker als die werkstress ook nog eens gecombineerd wordt met stressfactoren in de privésfeer. Nu met de situatie rondom Covid19 is dat onderwerp alleen maar belangrijker geworden. Medewerkers zijn onzeker of ze hun baan kunnen behouden, thuiswerken trekt op veel reisprofessionals een zware wissel. Mede daarom gaat Reiswerk deze week uitgebreid op dit onderwerp in.

                                    REISWERK LOGO_verkleind.jpg 
"Reiswerk is al 20 jaar een samenwerkingsverband van de ANVR met tegenwoordig de vakbonden FNV en CNV Vakmensen", zegt Frank Radstake, voorzitter van stichting Reiswerk. "Reiswerk ontwikkelt projecten op het gebied van leren, ontwikkelen, arbeidsmarkt en scholing voor werkgevers en werknemers in de reissector. De projecten waren altijd al belangrijk voor de reissector, maar nu tijdens Corona helemaal relevant. Kijk maar eens op www.reiswerk.nl".

"Deze week plaatst Reiswerk elke dag een artikel met adviezen, tips en tools om je balans te vinden en vast te houden. En morgen wordt op www.travelcollege.nl een leerlijn gelanceerd die helemaal in het teken staat van Omgaan met Stress. Iedereen die al een account heeft op het Travelcollege kan meteen ermee aan de slag. Heb je nog geen account, en werk je wel voor een bedrijf dat premie betaalt aan Reiswerk? Dan kun je in een paar minuten een gratis account aanmaken en aan de slag met online leren. Altijd al een goed idee, en nu helemaal!", aldus Radstake.