Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLeerlijn van de week in Travel College: Omgaan met stress

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Leerlijn van de week in Travel College: Omgaan met stress

Donderdag 19 november 2020
Iedere week besteden we extra aandacht aan een module in Travel College van Stichting Reiswerk. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie.

Deze week geen module van de week, maar vanwege de Week van de Werkstress een leerlijn van de week. Want om je te helpen je werkstress onder controle te houden, hebben we op Travel College een nieuwe leerlijn met interessante modules online gezet: Omgaan met stress. Je vind hier e-learnings met eenvoudige ontspanningsoefeningen en handvatten om efficiënt met je tijd om te gaan. Maar ook kun je webinars bekijken met tools die je helpen om je veerkracht in je werk te versterken en verfrist weer aan de slag te gaan. Of ook interessant: hoe je je werkgeluk kunt vergroten. In de podcast Mindfulness op je werk ga je ervaren en verkennen wat mindfulness is en ontdek je wat de wetenschap aantoont over de effecten van mindfulness op jouw werk. Je kunt ook de supersnelle essential Stressmanagement: Stress managen checken, over hoe je stress nou het beste kunt beheersen. Je leest het, genoeg modules om jou zo snel mogelijk in de ontspannen werkmodus te brengen!

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van Reiswerk of ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl