Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksExtra verlaging telecomkosten voor ANVR-leden

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Extra verlaging telecomkosten voor ANVR-leden

Donderdag 19 november 2020
ANVR leden kijken op dit moment naar alle uitgaven om kosten te besparen. De ANVR is daarom in gesprek gegaan met businesspartner sTN Telecom & Internet om meer te besparen. Het resultaat is dat vanaf vandaag alle ANVR-leden gebruik kunnen maken van 5% extra korting op de zakelijke telefonie.

Reisondernemers kunnen  nu profiteren van 15% extra korting op alle T-Mobile Unlimited abonnementen met de kortingscode: ANVR15. Kijk hiervoor op www.stn.nl/anvr.

Indien je als ANVR-lid je telecom al ondergebracht hebt bij sTN Telecom & Internet, dan kan je ook gebruikmaken van 5% extra korting op je bestaande abonnementen. De producten van XS4ALL zijn uitgesloten van deze actie. Neem contact op met jouw sTN adviseur op telefoonnummer: 0348 495051.

Over sTN                    sTN.jpg
sTN is sinds 1996 de telecompartner van branche- en koepelorganisaties. sTN werkt naast de ANVR ook samen met onder andere Bouwend Nederland, BOVAG, Koninklijke Horeca, CBM en b.v. Groente Fruithuis. Binnen de telecomwereld zijn tal van aanbieders. Het uitzoeken wat het beste bij jouw bedrijf past, tegen een scherpe prijs kost veel tijd en kan je elk jaar weer opnieuw doen. Deze tijd hebben veel ondernemers niet. sTN neemt graag dit handen.  sTN is niet afhankelijk van 1 provider en zoekt de voordeligste aanbieding voor jouw situatie. Door het collectieve inkoopbeleid van sTN ontvangen ondernemers tot 30% korting op de  telefonie van de beste providers van Nederland.