Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR brochure 2021 beschikbaar

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR brochure 2021 beschikbaar

Donderdag 19 november 2020
Na de cover is nu de volledige brochure ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat! 2021’ beschikbaar.

​Op het ledendeel van www.anvr.nl (MIJN ANVR) vind je de downloads van 2 pdf-formaten (full colour en een printversie in zwart-wit) bij het onderwerp ANVR Brochure.
Reizigers vinden de nieuwe brochure via 'Publicaties', bovenaan de homepage.

De vaste links voor de full colour versie - www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf - en de printversie – www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf worden op 1 januari 2021 geactualiseerd naar deze nieuwe versies. Deze links worden o.a. gebruikt bij online boekingen en in adviesteksten en moeten daarom de versie bevatten die op de boekingsdatum geldig is.
Er zijn geen aanpassingen in de reizigersvoorwaarden.
Wel zijn twee popups toegevoegd m.b.t. de Basisrechten van reizigers welke conform de Richtlijn Pakketreizen per 1 juli 2018 verplicht zijn om reizigers vooraf aan de boeking over te informeren. Dit betreft een melding bij  de ANVR Reisvoorwaarden voor Pakketreizen en bij de ANVR Gekoppeld Reisarrangement voorwaarden. Deze basisrechten zijn evenwel allen tevens in deze voorwaarden opgenomen.

Gelijkertijd zullen op 1 januari tevens de Engelse (www.anvr.nl/travellerterms.pdf) , Franse (www.anvr.nl/conditionsvoyageurs.pdf) en Duitse (www.anvr.nl/reisebestimmungen.pdf) versie die aan de vaste links hangen zijn vervangen, zodat ook deze via de adviesteksten worden gelinkt naar de actuele voorwaardenversie.