Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksFinancieel onvermogen Reisbureau Reinken BV

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Financieel onvermogen Reisbureau Reinken BV

Donderdag 19 november 2020
SGR heeft op 17 november 2020 op de website sgr.nl vermeld dat Reisbureau Reinken BV, ANVR-nummer 3569, financieel onvermogen heeft aangemeld. Het reisbureau heeft al eerder aangegeven bij het ANVR-secretariaat de activiteiten te stoppen per 31 oktober, zodat het lidmaatschap reeds was beëindigd.

Het bericht van SGR aan reisorganisaties luidt verder als volgt:

Op 13 november 2020 heeft Reisbureau Reinken BV, handelend onder Reisbureau Reinken, gevestigd te Den Haag, financieel onvermogen bij SGR gemeld.

Klanten die een reis geboekt hebben bij Reisburo Reinken BV ontvangen binnen 3 weken een bericht met gedetailleerde instructies van SGR. Reizen die op korte termijn aanvangen, worden door SGR eerst behandeld. Wacht u geduldig op alle informatie.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan Reisburo Reinken BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 13 november 2020 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl met als onderwerp 'Reisbureau Reinken BV'.


Klik voor meer informatie voor touroperators op de volgende vraag:  'Wat moet een ANVR-reisorganisator doen bij faillissement of surséance van betaling van e en reisagent?'.