Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links'Leading the Way'-training voor reisleiders en lokale gidsen uitgebreid

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
'Leading the Way'-training voor reisleiders en lokale gidsen uitgebreid

Woensdag 25 november 2020
De gratis en online 'Leading the Way'-training is uitgebreid met vier nieuwe modules die speciaal zijn bedoeld voor reisleiders en lokale gidsen. Vanaf nu kunnen jouw reisleiders en lokale gidsen hun bagage verder aanvullen met specifieke kennis over verantwoord reizen op de bestemming.

Op verzoek van een aantal reisorganisaties heeft Travel Foundation al eerder deze 'Leading the way'-training ontwikkeld voor reisleiders en lokale gidsen. Maar … daar zijn nu vier nieuwe modules 'tour guiding' aan toegevoegd op het gebied van: Nature, Heritage, Marine en Safari.
Je kunt je reisleider/lokale gids uitnodigen deze gratis training te volgen op https://leadingthewaytraining.com/. Vraag 'm wel even jouw bedrijfsnaam te vermelden als hij zich nog niet eerder heeft geregistreerd.
Zo makkelijk en simpel kan hij met nog meer specifieke kennis en inspiratie over tal van duurzaamheidsaspecten op de bestemming een bijdrage leveren aan 'Better holidays'. En de reiziger kan zo nog meer genieten van zijn vakantie; met respect voor de natuur, cultuur en de mensen die er wonen.
Yasmine.JPG
Bekijk hier de Engelstalige persoonlijke videoboodschap van Jasmine Wong (foto) van de Travel Foundation.
En heb je vragen? Mail Gerben Hardeman (ghardeman@anvr.nl).