Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder: webinar 'Diervriendelijke vakantie: what's new?'

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder: webinar 'Diervriendelijke vakantie: what's new?'

Woensdag 9 december 2020
De ANVR organiseert op dinsdag 15 december van 13-14 uur dit webinar in samenwerking met World Animal Protection. Het dierenwelzijnsbeleid en de daarbij behorende tools, zoals richtlijnen en do's & dont's, zijn geactualiseerd. En om deze intern naar medewerkers en extern naar partners en klanten goed te kunnen gebruiken, willen wij je graag wegwijs maken.

Deze praktische tools, die je als reisonderneming zo kunt gebruiken, zijn samengesteld na overleg met reisorganisaties, dierenwelzijnsorganisaties Stichting Spots en World Animal Protection, en op basis van de Global Guidelines van de Britse reisbrancheorganisatie ABTA.
Tijdens dit webinar komt ook Covid-19 aan de orde in relatie tot dieren.

Covid-19 in relatie tot dieren

Covid-19 is een wake-up call  voor de wereld om (ook) haar relatie tot wilde dieren te herstellen Uitbuiting van wilde dieren voedt het ontstaan van ziekten, mede door het onnodig nauwe contact tussen mensen en dieren in het wild. Vooral als in gevangenschap levende dieren worden blootgesteld aan slechte welzijnsomstandigheden kan dit catastrofale en verwoestende gevolgen hebben.

De Covid crisis geeft ons de kans om een nieuw pad in te slaan met een sterkere focus op een meer verantwoorde, duurzame en ethische toekomst. Het toepassen van de richtlijnen en het bereiken van meer aanvaardbare niveaus van dierenwelzijn is goed voor de dieren, maar versterkt ook de positieve klantervaring en daarmee de toekomstbestendigheid van jouw business.

Laat je even bijpraten en meld je aan.
Via de agenda in MIJN ANVR op het ledendeel www.anvr.nl  kan je je inschrijven.
Klik hier voor de inschrijfpagina. Schrijf je in via de aanmeldknop (DIRECT INSCHRIJVEN) en zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen. Je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail.

Vragen? Mail Gerben dan via ghardeman@anvr.nl