Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVragenuurtje 11 december in het teken van steunmaatregelen: aanmelden kan vandaag nog

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Vragenuurtje 11 december in het teken van steunmaatregelen: aanmelden kan vandaag nog

Donderdag 10 december 2020
Het wekelijkse vragenuurtje van de ANVR staat op vrijdag 11 december van 12.00-13.00 uur vooral in het teken van de generieke en sectorspecifieke steunmaatregelen van de overheid die deze week bekend zijn gemaakt. Naast de voucherbank, de TVL en de NOW komt ook de nieuwe regeling per 1 februari 2021 betreffende de afdracht aan SGR uitgebreid aan de orde.

"We bieden als ANVR inmiddels al sinds 13 maart wekelijks de mogelijkheid tijdens het vragenuurtje vragen aan ons te stellen. Morgen zal het vragenuurtje in het teken staan van de sectorspecifieke en generieke steunmaatregelen die de overheid heeft aangekondigd deze week", zegt Frank Radstake van de ANVR en moderator van het vragenuurtje. "Aanmelden kan vandaag nog via de agenda".

"In een eerder stadium hebben we toegezegd ook een vragenuurtje te organiseren over de richtlijn pakketreizen. Vanwege Corona en testverplichtingen kon dat op 4 december niet doorgaan. Dat onderwerp staat nu voor 18 december op de agenda. Aanmelden daarvoor kan vanaf volgende week. Dat zal het laatste vragenuurtje van dit kalenderjaar zijn".