Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder: ANVR Vragenuurtje morgen 18 december

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder: ANVR Vragenuurtje morgen 18 december

Donderdag 17 december 2020
Het laatste ANVR vragenuurtje van dit jaar staat in het teken van de Richtlijn Pakketreizen die in 2021 wordt geëvalueerd. Afgelopen jaar hebben de wijzigingen die zijn doorgevoerd in de nieuwe Richtlijn per 1 juli 2018 en doorgevoerd in de Wet op de Reisovereenkomst en ANVR Reizigersvoorwaarden grote invloed gehad op de aansprakelijkheid van de organisator. In dit vragenuur zullen we hier bij stilstaan, maar ook zal er ruimte zijn voor vragen over steunmaatregelen van de overheid, het voucherfonds (voorheen voucherbank), uitvoeringsregelingen Reisvouchers, SGR bijdrage in 2021, reisadviezen en de vliegbelasting per 1 januari 2021.

Je kunt je nog inschrijven via het agenda item (achter inlog). 
Zorg ervoor dat je op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink per e-mail uiterlijk vrijdagmorgen.
Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.

Uiteraard houden we je ook op de hoogte via ANVR Nieuws en kun je voor aanvullende vragen terecht via ledeninfo@anvr.nl.


onderwerpen