Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReminder digitale ALV as donderdag 7 januari 2021

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Reminder digitale ALV as donderdag 7 januari 2021

Maandag 4 januari 2021
Het bestuur van de ANVR nodigt de leden uit voor de 79ste Algemene Ledenvergadering van de ANVR die wordt gehouden op donderdag 7 januari a.s. van 16.00-17.30 uur. Deze ledenvergadering wordt digitaal georganiseerd. Als je deel wilt nemen aan de ALV kun je je nog aanmelden via de agendamodule. Let op: de vergadering is vanzelfsprekend alleen voor directe leden van de ANVR. Alle relevante vergaderstukken voor de ALV zijn beschikbaar op het ledendeel van de website (zie downloads).

ANVR-leden kunnen zich nog inschrijven via de agendamodule​ (achter inlog).
De Agenda en stukken voor de vergadering kunnen hier​ worden gedownload.

Voordracht Michelle de Wit als bestuurslid ANVR
Op de agenda staan onder meer de goedkeuring van de begroting 2021 en de benoeming van een nieuw bestuurslid. Het bestuur draagt voor benoeming in het ANVR Bestuur mevrouw Michelle de Wit (Reisburo De Wit Travels B.V.) voor. Conform art. 6 lid 4 van de ANVR Statuten kan ieder lid tot 1 week voor de Algemene Ledenvergadering schriftelijk (een) tegenkandida(a)ten voorstellen (donderdag 31 december 2020 16.15 uur). Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld.  

Daarnaast kijkt het bestuur graag met de leden terug op het gevoerde beleid in 2020 en vooruit naar de activiteiten in 2021.

Leden die aanvullende onderwerpen willen agenderen voor deze ALV, kunnen deze (na aanmelding voor de ALV) schriftelijk agenderen door een mail te sturen aan Frank Radstake (fradstake@anvr.nl).