Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLinks Reizigersvoorwaarden en verplichte teksten geactualiseerd

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Links Reizigersvoorwaarden en verplichte teksten geactualiseerd

Dinsdag 29 december 2020
Voor het gemak van online boekingen en correct doorgeven van de toepasselijke actuele voorwaarden zijn de vaste links voor de ANVR-Reizigersvoorwaarden tijdig aangepast. Wat betekent dit als je gebruik maakt van deze links? Tevens is een aangepaste versie van de verplichte teksten voor publicaties beschikbaar.

​Zowel de full colour versie - www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf - als ook de printversie – www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf - zijn geactualiseerd naar versie 2021. Deze vaste links worden o.a. gebruikt bij online boekingen en in adviesteksten en moeten daarom de versie bevatten die op de boekingsdatum geldig is. Er zijn geen aanpassingen in de reizigersvoorwaarden.

Voor je juridische positie als reisondernemer is het van belang de juiste voorwaarden tijdig vóór boeking aan reizigers ter beschikking te stellen en te laten accorderen. Zie voor tips het uitvoeringsadvies op het ledendeel (MIJN ANVR – achter inlog). Maak daarnaast gebruik van de adviesteksten ter bevestiging van boekingen.  

In deze adviesteksten zijn ook de links naar de Engelse, Duitse en Franse versies aangepast aan 2021.

Op het ledendeel van www.anvr.nl (MIJN ANVR – achter inlog) vind je de downloads van 3 formaten (full colour HR en LR en een printversie in zwart-wit) bij het onderwerp ANVR Brochure.
Reizigers vinden de nieuwe brochure via 'Publicaties', bovenaan de homepage.

Op het ledendeel MIJN ANVR bij het onderwerp Regels & Richtlijnen vind je nu tevens een aangepaste versie voor de verplichte teksten die opgenomen moeten worden op websites en in reisbrochures t.a.v. de voorwaarden, garantie stellingen en verantwoord toerisme.

Voor vragen kun je terecht via ledeninfo@anvr.nl.