Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksProfiteer van vroegboek Purpose-workshops

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Profiteer van vroegboek Purpose-workshops

Maandag 14 januari 2019
Deze week verloopt de vroegboek voor de verdiepende workshops 'Purpose Deep Dive'. Hoe wordt de relevantie van jouw reisbedrijf groter? Hoe wordt jouw reisbedrijf van meer toegevoegde waarde? Hoe komt jouw reisbedrijf verder dan de ratrace op bestemmingen tegen de laagste prijs?

Kortom: Een workshop waarin je concreet handvatten krijgt; niet alleen om 'purpose' te vinden, maar om deze juist concreet te maken in de operatie van de organisatie. En met waarde en betekenis in de beleving van de klant. Reisbedrijven die een maatschappelijke visie omarmen zullen namelijk in staat zijn hun merk flink te laten groeien. Zo groeiden bijvoorbeeld Unilever's 'purpose'-gedreven merken de afgelopen jaren 50% sneller dan de rest van hun merken! Dat het hebben van 'purpose' ook voor reisbedrijven waardevol is, lijkt een no-brainer. Bewijzen en feiten stapelen zich op. Purpose-gedreven bedrijven doen het simpelweg beter op de klanten- en de arbeidsmarkt.

Interesse
Durf je deze duik in de 'purpose-economy' wel aan?
Schrijf je meteen in o.v.v. functie en (persoons- en bedrijfs)naam en mail naar traveltomorrow@anvr.nl

Benieuwd wat andere deelnemers vonden van 'Purpose Deep Dive'-workshops? Lees hier hun reactie.

Wie
Deze 'Purpose Deep Dive' is speciaal bedoeld voor directies en senior management van reisondernemingen.
En wordt verzorgd door Joris van Zoelen, een gerenommeerde organisatiestrateeg van Synergie. Hij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van visie, leiderschap, organisatieverandering en marktstrategie en was o.a. keynotespeaker op het ANVR-Congres 2018, op 'Changes in Tourism' tijdens de Vakantiebeurs 2018 en op het Wereld Toerisme Event 2017.

Waar
Synergie, Werkspoorkathedraal, Utrecht.

Wanneer
4 middagsessies van 4 uur op vier dinsdagen: 12 en 19 maart, 2 en 16 april van 13.00 – 17.00 uur.

Deelname
Deze bedraagt € 595 p.p. excl. btw. Maar schrijf je je vóór 18 januari a.s. in als 'early-bird' dan betaal je maar € 495 excl. btw.
En kun je onverwacht een keer niet? Geen probleem, een collega mag jouw plaats dan innemen. 

Contactpersoon: Gerben Hardeman traveltomorrow@anvr.nl