Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR webinar over nieuwe financiële IATA eisen: noteer alvast 3 februari!

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
ANVR webinar over nieuwe financiële IATA eisen: noteer alvast 3 februari!

Donderdag 7 januari 2021
De ANVR houdt op woensdag 3 februari van 11-12 uur een webinar over de nieuwe financiële eisen van IATA. Gekozen is voor begin februari omdat dan door IATA de nieuwe Remittance Holding Capacity (het ticketing plafond) per agent wordt vastgesteld en aan de IATA-agenten wordt medegedeeld.


Iata-agent.jpgIn het webinar verkennen we hoe de RHC wordt vastgesteld en hoe daar als agent mee om te gaan. Zeker nu de omzetten fors zijn gedaald maar in de loop van 2021 weer kunnen gaan stijgen, is het van groot belang om te weten hoe je als IATA-agent hier mee om moet gaan.

Een tweede bespreekpunt zijn de aangepaste financiële eisen specifiek voor Nederland. We hebben de leden hier al in het ledennieuws van 21 oktober jl over geïnformeerd, maar wat gaat dat nu voor agenten in 2021 én 2022 betekenen wat betreft betalen, bankgaranties, e.d.?
We bespreken dit met Norina Vento van IATA, Bert Verschoor (IATA-agent en lid APJC) en ANVR-adviseur Peter Vos. Walter Schut modereert. De uitnodiging voor het webinar volgt eind januari maar noteer dus 3 februari 11-12 uur  alvast in de agenda!