Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLedenvergadering ANVR: Michelle de Wit in bestuur ANVR

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Ledenvergadering ANVR: Michelle de Wit in bestuur ANVR

Donderdag 14 januari 2021
Op de online ledenvergadering op donderdag 7 januari zijn de leden van de ANVR unaniem akkoord gegaan met de benoeming van Michelle de Wit (Reisburo De Wit Travels B.V.) in het bestuur van de ANVR.

Michelle werd benoemd in de plaats van Don Kaspers die per 1 juli 2020 is afgetreden.
De 79e ledenvergadering besprak voorts de contributie en begroting voor 2021. Hoofdzakelijk door de grote contributiekorting  in 2020 kwam het tekort op de begroting in het afgelopen boekjaar uit op bijna €558.000. Voor 2021 zijn inmiddels diverse bezuinigingen opgesteld. Wat betreft de contributie 2021 was het voorstel van het bestuur om een korting door te voeren van 25% op (alleen) de basiscontributie voor leden.

Om de aller zwaarst getroffen bedrijven tegemoet te komen is door het bestuur een zgn. "winterslaapregeling" voorgesteld voor bedrijven die ook de komende maanden geen omzet verwachten te maken. Aanvragen hiervoor kunnen plaatsvinden tot 20/1/21. Na 20/1/21 is aanvragen ook mogelijk, maar dit geldt dan niet met terugwerkende kracht, maar vanaf eerstvolgende kalendermaand. De regeling is hier bijgevoegd.

Rekening houdend met de contributievoorstellen, het onvermijdelijke verlies van een aantal leden en de voorgenomen bezuinigingen, wordt voor 2021 gerekend met een tekort van iets minder dan €34.000. De ledenvergadering ging unaniem akkoord met deze begroting en contributievoorstellen. 

Voorzitter Frank Oostdam gaf tenslotte nog de stand van zaken van de lopende projecten en een vooruitblik 2021. Een overzicht van de vele (nieuwe) activiteiten in 2020, zoals tientallen webinars, maar ook vele optredens op radio en televisie is tevens hier bijgevoegd