Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Je kan je inschrijven voor het ANVR webinar over nieuwe financiële IATA eisen op 3 februari

Maandag 18 januari 2021
De ANVR houdt op woensdag 3 februari van 11-12 uur een bijeenkomst over de nieuwe financiële eisen van IATA. Je kan je hiervoor vanaf nu inschrijven. Gekozen is voor begin februari omdat dan door IATA de nieuwe Remittance Holding Capacity (het ticketing plafond) per agent wordt vastgesteld en aan de IATA-agenten wordt medegedeeld.

Iata-agent.jpg
In het webinar verkennen we hoe de RHC wordt vastgesteld en hoe daar als agent mee om te gaan. Zeker nu de omzetten fors zijn gedaald maar in de loop van 2021 weer kunnen gaan stijgen, is het van groot belang om te weten hoe je als IATA-agent hier mee om moet gaan.

Een tweede bespreekpunt zijn de aangepaste financiële eisen specifiek voor Nederland. We hebben de leden hier al in het ledennieuws van 21 oktober jl over geïnformeerd, maar wat gaat dat nu voor agenten in 2021 én 2022 betekenen wat betreft betalen, bankgaranties, e.d.?
We bespreken dit met Norina Vento van IATA, Bert Verschoor (IATA-agent en lid APJC) en ANVR-adviseur Peter Vos. Walter Schut modereert. 

Schrijf je in via de agenda (achter inlog).

Zorg ervoor dat je na inschrijving (via de knop 'DIRECT INSCH​RIJVEN') op de aanmeldknop (AANMELDEN) drukt om je aanmelding te bevestigen, je ontvangt dan een bevestiging in je e-mail).

De bijeenkomst wordt online georganiseerd via microsoft teams. Je ontvangt een aanmeldlink tijdig per e-mail uiterlijk dinsdag 2 februari.

Let op! Accepteer alléén een Outlook-uitnodiging voor dit vragenuurtje afkomstig van een ANVR-emailadres.