Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksInvesteer in je toekomst

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-Nieuws

Nieuws
Investeer in je toekomst

Woensdag 20 januari 2021
Voor alle reisbedrijven die het nu moeilijk hebben: meer dan ooit is het belangrijk om te zorgen voor toekomstperspectief; het creëren van nieuwe omzetstromen en oplossingen die duurzaam en toekomstbestendig zijn. Maar hoe? De Travel Impact Accelerator biedt je die kans: participeer in de reisbedrijven van morgen.

​                                                 TIA.JPG

We begrijpen dat je nu niet de menskracht en middelen hebt om zelf te gaan innoveren.

En het is extra pijnlijk als er collega's omvallen en er nieuwkomers zijn die in de gaten springen. Maar wat als die nieuwkomers niet je concurrenten worden maar je partners? En wat als zij die nieuwe innovaties voor je ontwikkelen, zodat je het zelf niet hoeft te doen?

De Travel Impact Accelerator biedt je die kans: participeer in de reisbedrijven van morgen.

Met een klein bedrag kun je al participeren, en zodoende aandelen verwerven in cherry-picked startups die al ver op weg zijn om de reiswereld van morgen te veroveren. Na een succesvolle eerste ronde openen we nu het 2e fonds. Sluit je aan bij de huidige groep van investeerders, waaronder ANWB Reizen, en bepaal welke startups we selecteren en groot gaan maken. 

Zoals Marjon Kaper van ANWB Reizen zegt: "Juist nu is het belangrijk om een positief signaal te blijven geven aan klanten en medewerkers en te investeren in de toekomst." Met de expertise en het klantennetwerk van de huidige spelers, de kennis en begeleiding van Travel Impact Accelerator en startups geselecteerd op de beste sustainable en schaalbare ideeën en bewezen ondernemerservaring is de kans op succes en snelle waardevermeerdering groot. Zo creëren we samen weer een gezonde toekomst voor reizen. 

Praktische info

Het fonds sluit medio maart.

Van mid maart t/m 9 juli worden de startups gesourced en geselecteerd (in samenwerking met de investeerders).

De geselecteerde startups zullen participeren in het 12-weekse Accelerator programma wat start mid september. 

Brochure of meteen afspraak

Vraag vrijblijvend de investeerdersbrochure aan. Of maak direct een afspraak voor een (digitale) kennismaking met Eelke Pollé, CEO Travel Impact Accelerator (Eelke@Travelimpactlab.nl).​