Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReisbranche organiseert voor de zesde keer verkiezing Ed van Thijn Scriptieprijs!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Reisbranche organiseert voor de zesde keer verkiezing Ed van Thijn Scriptieprijs!

Dinsdag 19 mei 2009
Tot 1 september a.s. kunnen afstuderende studenten van hbo- en universitaire opleidingen meedoen aan de Ed van Thijn Scriptieprijs en daarmee een reischeque van € 1.500,- in de wacht slepen. De scriptie moet ingaan op het belang van toerisme en reizen voor de ontwikkeling van de (inter)nationale economie of politiek.

"De scriptieprijs is in het leven geroepen om de reisbranche als afstudeeronderwerp onder de aandacht van studenten te brengen. Dit met het doel om de discussie over ontwikkelingen in de snel veranderende en dynamische reisbranche wetenschappelijk te verbreden en te verdiepen. Dit kan wellicht tot nieuwe inzichten leiden", aldus Ed van Thijn.
De jury, bestaande uit enkele topmensen uit de wereld van het reizen, zal dit jaar voor de zesde maal een winnaar kiezen.

De Ed van Thijn Scriptieprijs staat open voor studenten van alle hbo- en universitaire opleidingen in Nederland. De beste afstudeerscriptie wordt beloond met een reischeque van € 1.500,- en wordt gepubliceerd op www.reiswerk.nl. In het najaar van 2009 ontvangt de winnaar zijn prijs uit handen van Ed van Thijn. De scripties moeten vóór 1 september 2009 ingezonden zijn.
Voor meer informatie kunnen studenten terecht op www.reiswerk.nl, bij Reiswerk Opleidingen, tel. 035- 543 34 10 of info@reiswerk.nl.


Deel en print
Gerelateerde Tags