Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWebsite ANVR-Congres ‘Reizen 3.0’ gelanceerd! (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Website ANVR-Congres ‘Reizen 3.0’ gelanceerd! (persbericht)

Vrijdag 24 juni 2011
ANVR-directeur Frank Oostdam heeft met een druk op de knop de website www.anvrcongres.nl gelanceerd. Oostdam: “Ik nodig graag alle reisprofessionals van harte uit deel te nemen aan het ANVR-Congres, het topevenement voor de reisbranche. De Hongaarse hoofdstad Boedapest, klassiek maar ook heel modern –en dat zullen we laten zien-, is van 6 tot en met 9 oktober dè locatie voor ons congres en ‘Reizen 3.0’ het centrale thema.”

Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar in de reiswereld snel op. Innovatie, inspiratie en creativiteit zullen als een rode draad door het congres lopen.

Professionals, gerelateerd aan de reisbranche, zijn van harte welkom op dit ANVR-Congres. Uiteraard zijn dat ANVR-leden touroperators en (zaken)reisagenten, maar ook branchepartners als luchtvaartmaatschappijen, vertegenwoordigers uit het toeristisch onderwijsveld, reisverzekeringsmaatschappijen, verkeersbureaus en andere reisprofessionals zijn van welkom. Het congres biedt een unieke mogelijkheid om kennis te delen en te netwerken op fantastische locaties in deze klassieke, maar moderne metropool Boedapest.

Vermaarde sprekers, zowel uit als van buiten de reisbranche, zullen de congresdeelnemers inspireren om de stap te zetten naar ‘Reizen 3.0'. Paul Schnabel, Tom Coronel, Dennis Karpes, Cor Molenaar, Susan Duinhoven; slechts een kleine greep uit de hoeveelheid sprekers die te horen zijn tijdens het ANVR-Congres. Op de website www.anvrcongres.nl is dagelijks te volgen welke sprekers en activiteiten in het programma zijn opgenomen en de site wordt regelmatig geactualiseerd.

Deelnemers kunnen, naast de zakelijke congres- en netwerkmomenten, op diverse manieren kennismaken met deze bruisende stad: onder andere met traditionele Trabantjes en moderne segways kan een ieder zich laten inspireren, in het beroemde 16e-eeuwse thermaalbad kunnen de congresgangers onderdompelen en tijdens de sfeervolle diners is Hongarije te proeven.

Reisprofessionals die meer willen weten over ‘Reizen 3.0' en zich voor deelname aan dit topevenement willen inschrijven, kunnen terecht op www.anvrcongres.nl.
Deel en print