Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksOostdam treedt aan als directeur reisbranche ANVR

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Oostdam treedt aan als directeur reisbranche ANVR

Maandag 25 juni 2007
Frank Oostdam neemt per 1 oktober 2007 de functie op zich van directeur van de reisbrancheorganisatie ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisonder-nemingen).

De ontwikkelingen in de reisbranche en de gewijzigde marktverhoudingen hebben ertoe geleid dat de brancheorganisatie zich de afgelopen periode opnieuw heeft georiënteerd op haar core-business: lobby in Den Haag en Brussel en belangenbehartiging. Dit leidde er o.a. toe dat sinds dit jaar de ANVR is gefuseerd tot één gezamenlijk opererende branchevereniging die de belangen behartigt van de circa 165 aangesloten touroperators en 1750 (zaken)reisbureaus.

Oostdam, die aangesteld is als directeur en tevens volwaardig bestuurslid binnen de ANVR, gaat het 10-hoofdige team leiding geven bij de beleidsvoorbereiding en uitvoering van de taken en zal het boegbeeld van de ANVR worden. Hij geeft daarmee in deze gewijzigde structuur een nieuwe invulling aan de sinds een jaar openstaande vacature.

Leidinggeven aan de reisbrancheorganisatie lijkt een logische stap in de carrière van de 46-jarige Oostdam. Aan de basis van zijn arbeidzame carrière ligt een
lerarenopleiding, gevolgd door een studie maatschappijgeschiedenis aan de afdeling sociale wetenschappen van de Rotterdamse Erasmusuniversiteit. De laatste acht jaren vervulde hij de functie van directeur bij de Vereniging van Autodealers, nadat hij het NVG (Nederlands Verbond van Groot- en Internationale Handel) had verlaten.

"Ik verheug mij er op om een bijdrage te kunnen leveren aan een verdere professionalisering van de reisbranche. Reizen spreekt veel mensen aan en zal de komende tijd ook alleen maar toenemen", aldus Oostdam.

Oostdam treedt per 1 september in dienst en zal vanaf 1 oktober volledig in functie zijn. Vanaf 1 oktober zal hij dan ook bereikbaar zijn voor het geven van interviews of commentaar.ANVR
Deel en print
Gerelateerde Tags