Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksActies op luchthavens en in Den Haag tegen vliegbelasting

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Acties op luchthavens en in Den Haag tegen vliegbelasting

Maandag 17 september 2007
Op diverse luchthavens zal de ANVR gedurende de ochtend van Prinsjesdag, dinsdag 18 september, actie voeren. Zij deelt campagnestickers uit om de voorgenomen vakantiebelasting een halt toe te roepen. Ook zal de ANVR zich in Den Haag met beeld en geluid presenteren op het grote videoscherm bij de tribunes op de Korte Voorhout.

Duizenden passagiers die op het punt staan te vertrekken van de luchthavens Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven ontvangen op Prinsjesdag, dinsdag 18 september, tijdens de ochtenduren de campagnesticker stopvakantiebelasting.nl. Deze kunnen zij op hun koffers en tassen plakken om zo de actie te ondersteunen. De ‘ophalers en wegbrengers' worden met de sticker verwezen naar de website om de petitie te ondertekenen. Na één week van actievoeren hebben op dit moment al zo'n 25.000 mensen hun protest laten horen via www.stopvakantiebelasting.nl.

In Den Haag, waar op Prinsjesdag de plannen bekend worden gemaakt, laat de ANVR tussen 10.00 en 15.00 uur van zich horen via een groot scherm bij de tribunes op Korte Voorhout. Met de radiocommercial (ook te beluisteren via de website) en het beeld van de sticker wil de ANVR het publiek verwijzen naar de website om tegen de voorgenomen vakantiebelasting te stemmen.

Alle reacties en steunbetuigingen die consumenten en organisaties via de website www.stopvakantiebelasting.nl hebben laten horen, zullen binnenkort op ludieke wijze worden aangeboden aan de leden van de Tweede Kamer en Kabinet.


Deel en print
Gerelateerde Tags