Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksReisbrancheprofessionals en sponsoren tonen LEF! (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Reisbrancheprofessionals en sponsoren tonen LEF! (persbericht)

Donderdag 26 januari 2012
Voor Motion Festival hebben bijna 200 gasten zich ingeschreven. Zij hebben met hun reservering gebruik gemaakt van de vroegboekkorting die nog tot 1 februari geldt. Op 24 maart, als de wintertijd overgaat naar de zomertijd, organiseren ANVR en Amsterdam Airport Schiphol dit nieuwe, feestelijke en innovatieve evenement voor de reisbranche in de Passenger Terminal Amsterdam.

Lef! is het thema van deze eerste editie van Motion Festival. Moedig zijn. Een sprong in het diepe wagen. Anticyclisch denken. De uitdaging aangaan. Lef hebben! Tot op heden hebben al bijna 200 gasten, twee sponsoren, drie partners en een mediapartner ‘Lef' getoond. Het Turks Nationaal Verkeersbureau en United Airlines/Continental Airlines, en tevens Vakantiebeurs, Store Support, ROC van Amsterdam en TravMagazine/Reisrevue zien in Motion een uitdaging en ondersteunen deze eerste editie van dit evenement.

De organisatie laat nog niet veel los over dit evenement: "Binnenkort zullen wij meer details onthullen, maar dit boekenbal voor de reisbranche is bedoeld voor iedere reisprofessional die zich betrokken voelt bij onze branche", aldus Frank Oostdam, directeur ANVR. "Het wordt een feestelijke avond in cocktail en smoking, met een inspirerende spreker, een heerlijk diner, gedurfde muziekgenres; een spannende mix dus van amusement, netwerk en culinair", vult Hanne Buis, Director Aviation Marketing van Amsterdam Airport Schiphol, aan.

Reisprofessionals die nog willen profiteren van de in de branche zo bekende vroegboekkorting en aanwezig willen zijn bij dit inspirerende evenement kunnen terecht op www.motionfestival.nl.


Deel en print
Gerelateerde Tags