Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMotion Festival in beweging - eerste reserveringen geboekt (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Motion Festival in beweging - eerste reserveringen geboekt (persbericht)

Maandag 2 januari 2012
Reisbrancheorganisatie ANVR en Amsterdam Airport Schiphol hebben vlak voor de Kerst de website www.motionfestival.nl gelanceerd en direct zijn de eerste reserveringen voor bijna 100 personen geboekt.  Motion Festival is een nieuw, feestelijk en innovatief evenement dat Schiphol en de ANVR samen organiseren voor de reisbranche op 24 maart 2012 in de Amsterdamse PTA als de wintertijd overgaat in de zomertijd.

 

 

Deze week, laat de organisatie weten, worden ook de officiële uitnodigingen voor dit evenement verstuurd naar ANVR- leden, relaties en reisbranche betrokkenen.
In deze tijd zo’n evenement organiseren toont lef. En dat is ook precies het thema van de avond waarvoor ANVR en Schiphol hebben gekozen.
Een sprong in het diepe wagen. Jezelf overwinnen. Uitdagingen aangaan. Kortom: LEF!

 

Frank Oostdam, directeur ANVR: “ANVR en Schiphol zijn met elkaar innovatief bezig en klaar voor de toekomst. Met deze avond op niveau willen we vieren dat we een professionele branche zijn.”
Hanne Buis, Director Marketing Aviation, Schiphol: “Waar we op en rondom de luchthaven passagiers willen inspireren, streven we dat ook na met Motion Festival. De branche is continu in beweging, innoveert en inspireert. Op 24 maart moet dat voelbaar worden.”

 

Passenger Terminal Amsterdam is gekozen als locatie voor deze eerste versie van Motion Festival. Het programma van de avond wordt dynamisch als de branche zelf: een mix van entertainment, culinair, inspiratie en netwerken.
Wie lef heeft en erbij wil zijn, reserveert op www.motionfestival.nl

 

-------------------------------


Voor meer informatie:

-Schiphol, Persvoorlichting Schiphol, info@motionfestival.nl, tel. 020 – 601 26 73

-ANVR, Mirjam Dresmé, info@motionfestival.nl, 035 – 543 34 10, 035 – 543 34 16, 06 – 51 44 08 78

Motion Festival is de, in een geheel nieuw jasje gestoken, opvolger van het reisgala dat werd georganiseerd door Reisrevue en de Vakantiebeurs.


Deel en print
Gerelateerde Tags