Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Reiswereld waardeert meest vernieuwende idee met ‘Motion Innovation Award’ (persbericht)

Dinsdag 7 februari 2012
“De reisbranche is een innovatieve sector, dat bewijzen dagelijks vele reisondernemingen en personen die werkzaam zijn in de reisbranche. Ook op 24 maart tijdens Motion Festival zullen we op verschillende manieren ‘innovatie’ over het voetlicht brengen”, licht Frank Oostdam, directeur ANVR, toe. Op deze feestelijke avond in de PTA, waarbij alle reisprofessionals van harte welkom zijn, gaan ANVR en Amsterdam Airport Schiphol bekend maken wie de eerste ‘Motion Innovation Award’ krijgt overhandigd uit handen van de jury.

De ‘Motion Innovation Award’ wordt uitgereikt aan een persoon, bedrijf of organisatie die een nieuw product, concept of activiteit heeft ontwikkeld en in de markt zet, waarbij het initiatief zich onderscheid door het innovatieve karakter.
Iedereen die werkzaam is in de reiswereld en een eigen of andermans project of initiatief wil voordragen, kan dit -aangevuld met een onderbouwde argumentatie- tot 27 februari a.s. kenbaar maken via
www.motionfestival.nl.

Alle inzendingen zijn op deze website ook na te lezen en voorzien van de naam van de genomineerde persoon of bedrijf en het daarbij behorende initiatief.  
Zo kunnen de meest uiteenlopende initiatieven worden genomineerd; van een geheel nieuw product voor de consument, een bedrijfsproces dat het digitaal vastleggen van gegevens  vergemakkelijkt tot een concept dat helpt bewustwording te creëren bij een doelgroep.
De uitreiking van de ‘Motion Innovation Award’ past ook prima bij het thema van deze eerste editie van Motion: Lef!

 

De jury, bestaande uit Jos Nijhuis (President-directeur Schiphol Group), Steven van der Heijden (voorzitter ANVR) en Jan Lokhoff (hoofdredacteur TravMagazine) heeft de moeilijke taak om uit de ingezonden initiatieven het meest innovatieve concept te distilleren. De uiteindelijke keuze staat los van het aantal keren dat een persoon, bedrijf of initiatief is voorgedragen.


Motion Festival moedigt alle initiatieven op het gebied van innovatie aan.

Reisprofessionals die willen deelnemen aan de nominatie of aanwezig zijn bij dit inspirerende evenement kunnen terecht op www.motionfestival.nl.

----------------------------------


Voor meer informatie: ANVR, Mirjam Dresmé, 035 – 543 34 10, 035 – 543 34 16, 06 – 51 44 08 78 of
Schiphol, Persvoorlichting Schiphol, tel. 020 – 601 26 73,
info@motionfestival.nl, www.motionfestival.nl

 

Motion Festival is de, in een geheel nieuw jasje gestoken, opvolger van het Reisgala dat werd georganiseerd door Reisrevue en de Vakantiebeurs.


Deel en print
Gerelateerde Tags