Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMotion Festival: een swingend programma met LEF! (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Motion Festival: een swingend programma met LEF! (persbericht)

Vrijdag 17 februari 2012
Voor Motion Festival, het nieuwe en innovatieve evenement dat Schiphol en de ANVR samen organiseren voor de reisbranche, hebben inmiddels bijna 400 gasten gereserveerd. Op 24 maart 2012, als de wintertijd overgaat in de zomertijd, vindt in de Amsterdamse PTA  deze feestelijke avond plaats die geheel in het teken staat van Lef! En dat bewijst ook het programma.

Frank Oostdam, directeur ANVR, licht alvast een (muzikaal) tipje van de sluier op: “Als om 18.30 uur de gasten onder het genot van een drankje worden ontvangen in de Amsterdamse PTA is het de ‘nachtburgermeester van Rotterdam’ –als dat geen lef heet- Jules Deelder die achter de draaitafel  de stemming er in brengt.” Nederlands best geklede literator duikt speciaal voor Motion Festival in zijn collectie van 10.000 jazz platen met collectoritems en de originele Blue Notes. Uiteraard zal ook een gedicht van zijn hand niet ontbreken.

 

Na een jazzy-ontvangst wordt het diner opgeluisterd door DJ Von Rosenthal de la Vegaz, een soort DJ- maestro van de klassieke muziek, strak in Italiaans pak, en één van de grote ontdekkingen op Lowlands.

Tijdens het diner wordt niet alleen de ‘Motion Innovation Award’ uitgereikt voor het meest innovatieve idee, maar gaat ook de ‘Reiskoffer’ na een jaar over in andere handen en zal een ‘spreker met lef’ (daarover wil de organisatie nog niets loslaten) de gasten inspireren.

“Na het diner rijden we verder met de muzikale karavaan”, aldus Hanne Buis, Director Aviation Marketing. “DJ Shagspeare & MC Lady Bee, bekend in binnen- en buitenland, zullen de klassieke tonen laten overvloeien in spetterend disco, house en r&b.” Maar diegenen die rustig willen praten, kunnen genieten van het prachtige uitzicht over het verlichte Amsterdamse IJ. Kortom, voor ieder wat wils, als je maar lef hebt.  

 

Reisprofessionals die deze avond niet willen missen en plaatsen willen reserveren, of die een onderscheidend project of initiatief willen nomineren voor de Motion Innovation Award kunnen terecht op www.motionfestival.nl.

 

-------------------------------


Voor meer informatie:

-Schiphol, Persvoorlichting Schiphol, info@motionfestival.nl, tel. 020 – 601 26 73

-ANVR, Mirjam Dresmé, info@motionfestival.nl, 035 – 543 34 10, 035 – 543 34 16, 06 – 51 44 08 78


Motion Festival is de, in een geheel nieuw jasje gestoken, opvolger van het Reisgala dat werd georganiseerd door Reisrevue en de Vakantiebeurs.


Deel en print
Gerelateerde Tags