Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Motion Innovation Award en Reiskoffer uitgereikt tijdens eerste editie Motion Festival (Persbericht)

Maandag 26 maart 2012
Tijdens het feestelijke diner op deze eerste editie van Motion Festival 2012 is de prestigieuze ‘Motion Innovation Award’ uitgereikt aan BCD dochterbedrijf Airtrade Holland B.V. In aanwezigheid van zo’n 450 reisprofessionals, sponsors en partners is ‘Travelpackager Webbased’ uit diverse genomineerde initiatieven door de jury verkozen tot het meest innovatieve concept. De ‘Reiskoffer’ kwam dit jaar in handen van de Dutch Cruise Council.

Wim Butte, CEO Airtrade, nam de award trots in ontvangst en reageerde vanochtend: “We lopen hier met z’n allen nog op een roze wolk…!! We zijn heel erg blij met deze prijs.”

TravelPackager Webbased biedt reisagenten de mogelijkheid een pakketreis dynamisch in één systeem samen te stellen, waarbij agenten hun eigen marge kunnen bepalen. Naast het unieke feit dat er meerdere buitenlandse consolidators aan zijn gekoppeld, wat zorgt voor een  diep en breed tarievenaanbod, neemt Airtrade de aansprakelijkheid als touroperator over van de reisagent.

 

Deze feestelijke avond met sprekers, entertainment en een heerlijk diner is het mooie begin van een nieuwe traditie: Motion Festival. Tijdens deze avond, die in het teken stond van ‘Lef’ en waarop de klok een uur vooruit is gezet en de wintertijd wegtikte, is tevens de ‘Reiskoffer’ uitgereikt. De ‘Reiskoffer’ wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt in de reisbranche. Uit handen van Steven van der Heijden (voorzitter ANVR) ontving Nico Bleichrodt als voorzitter van Dutch Cruise Council deze erkenning voor het verder op de kaart zetten van de cruisewereld.

 

Uiteraard was er deze avond niet alleen gelegenheid om te netwerken, maar was het mogelijk te genieten van diverse muziekgenres, te eten, te drinken en te dansen. Met een doosje zomerse aardbeien onder de arm en de datum van het tweede Motion Festival in het hoofd (23 maart 2013) verlieten de gasten de PTA.

Fotobijschrift:

Uitreiking Motion Innovation Award:

v.l.n.r. Steven van der Heijden (vrz. ANVR, jury), Wim Butte (CEO Airtrade), Jos Nijhuis (President-directeur Schiphol Group, jury) en Jan Lokhoff (hoofdredacteur TravMagazine)

 

Initiatiefnemers Amsterdam Airport Schiphol en ANVR danken de sponsors: Turks Nationaal Verkeersbureau en United Airlines, en partners: ROC van Amsterdam, Vakantiebeurs/ Dutch Tourism Expo en Store Support, en mediasponsor: TravMagazine, voor hun enthousiaste bijdragen aan Motion Festival 2012.

 

 


Deel en print
Gerelateerde Tags