Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksInschrijving ANVR-Congres voor Istanbul gestart, www.anvrcongres.nl live! (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Inschrijving ANVR-Congres voor Istanbul gestart, www.anvrcongres.nl live! (persbericht)

Maandag 2 juli 2012
Vandaag, 29 juni 2012, is de geheel nieuwe website www.anvrcongres.nl ‘live’ gegaan en kunt u zich registreren voor deelname aan het ANVR-Congres. Dit jaarlijkse congres, hét evenement voor àlle reisprofessionals, wordt van 8 tot en met 11 november gehouden in de fantastische metropool Istanbul en heeft als thema ‘Focus op de klant, focus op verandering’. Dat begint al bij de website en loopt door het hele programma.

Zoals u ‘van-dag-tot-dag’ kunt lezen, belooft het weer een aantrekkelijk congres met boeiende sprekers op unieke locaties te worden.

 
Frank Oostdam, directeur ANVR: “Een beetje congres heeft altijd een ‘keynote speaker’, maar wij kunnen rustig stellen dat wij er in zijn geslaagd louter ‘keynote speakers’ aan te trekken. Wij hebben tal van boeiende sprekers bereid gevonden om ieder vanuit een eigen invalshoek hun visie te geven op hoe te focussen op de klant en hoe ons, in een veranderende (reis)wereld, daarop aan te passen.”

 

Ibrahim Ibrahim (Portland Design), Yarin Kimor (regisseur/producent documentaires), Corinne van Duin (Volkskrant Magazine), Paul Geraeds (Marketing Director Center Parcs Europe), Tessa aan de Stegge (toeristisch PR- en trendbureau), Mathieu Weggeman (hoogleraar Organisatiekunde), Cees Min (gastdocent Nyenrode, M.I.T. in Boston verandermanagement); deze en andere sprekers zullen de congresdeelnemers inspireren en inzoomen op het thema.

 

“Gisteren lag onze toegevoegde waarde in het product dat we verkochten en de informatie die we daarover konden geven. Morgen ligt de toegevoegde waarde in het begrijpen van mensen, in het faciliteren van de vraag. De consument wil zelf waarde creëren en wij moeten hem daar bij helpen. De toekomstige klant wil weg van de passieve consumptie en groeit toe naar actieve participatie”, aldus Oostdam.

 

Vier inspirerende dagen, waarin u ook alle gelegenheid krijgt om kennis te maken met het historische, moderne en culinaire Istanbul en uitgebreid te netwerken. Met behulp van het Turks Nationaal Verkeersbureau en vele andere sponsoren is het gelukt om u in deze bruisende metropool een prachtig 5*-programma aan te bieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

 

Waar gaan de sprekers het verder over hebben, welke locaties worden bezocht, welke excursies worden georganiseerd, welke ondernemingen sponsoren dit jaar met enthousiasme het congres, wie nemen er deel aan het congres? U leest het op www.anvrcongres.nl.
Naar het congres toe zal op ieder onderdeel apart de focus worden gelegd en wordt de website regelmatig aangepast om kleur te brengen in de onderwerpen.
Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Bent u erbij in Istanbul? Registreer u alvast via
www.anvrcongres.nl.


Deel en print
Gerelateerde Tags