Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMotion Festival ‘From Russia to Rio’ – warm aanbevolen! (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Motion Festival ‘From Russia to Rio’ – warm aanbevolen! (persbericht)

Woensdag 12 december 2012
Vandaag, 12 december, is de website www.motionfestival.nl gelanceerd. Op 23 maart 2013 organiseren reisbrancheorganisatie ANVR en Amsterdam Airport Schiphol samen de tweede editie van dit feestelijke netwerkevenement. Vanaf vandaag kan iedere reisprofessional die zich betrokken voelt bij de dynamische reisbranche kaarten boeken voor Motion Festival 2013.

Als de korte, koude dagen weer achter ons liggen, als de wintertijd (bijna) overgaat naar de zomertijd, als reisbedrijven weer helemaal klaar zijn voor komende zomer en enthousiast in de startblokken staan om de consument een mooie vakantie te bieden, is het tijd om met elkaar een avond te ontspannen, te genieten van muziek, zelf op ontdekkingsreis te gaan langs een divers aanbod van gerechten en wat te drinken en te netwerken. Op www.motionfestival.nl vindt u meer informatie en kunt u uw evenementkaarten voor 23 maart 2013 reserveren.

Hanne Buis, Director Aviation Marketing, Schiphol: “ANVR en Schiphol gaan ook dit jaar de ‘Motion Innovation Award’ uitreiken aan een persoon of organisatie die een nieuw product met een onderscheidend innovatief karakter heeft ontwikkeld en ook in de markt zet. Op de website van Motion Festival wordt u uitgenodigd initiatieven aan te dragen die vervolgens door een vakkundige jury worden beoordeeld.”

Frank Oostdam, directeur ANVR: “Daarnaast zal tijdens deze avond ook de in de branche begeerde ‘Reiskoffer’ worden uitgereikt. Deze gaat ieder jaar naar een persoon of organisatie die zich op een aansprekende en onderscheidende manier verdienstelijk heeft gemaakt voor de branche. De winnaar van de ‘Reiskoffer’ 2012, Dutch Cruise Council, zal dit jaar deze waardering in andere handen zien gaan.”

Een stijlvolle feestavond in cocktail en smoking op een niet alledaagse, vooralsnog geheime locatie waar de top van de Nederlandse reiswereld aanwezig zal zijn!

Op www.motionfestival.nl vindt u meer informatie en kunt u uw evenementkaarten voor 23 maart 2013 reserveren.
Deel en print
Gerelateerde Tags