Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksLocatie Motion Festival verrassend inspirerend (Persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Locatie Motion Festival verrassend inspirerend (Persbericht)

Dinsdag 12 februari 2013
De tot op heden in nevelen gehulde locatie waar de 2e editie Motion Festival wordt gehouden op 23 maart, is bekend: het OND-Gebouw van Amsterdam Airport Schiphol, de thuisbasis van de sneeuwvloot van Schiphol!

Deze niet-alledaagse en voor de meesten ook geheel onbekende locatie vormt het decor voor Motion Festival 2013. Op zaterdag 23 maart wordt deze ruimte, nu nog gevuld met sneeuwschuivers en ander rollend wintermaterieel, omgetoverd tot een inspirerende plek voor een festival.

Festivaldeelnemers kunnen parkeren in de luxe Schiphol Excellence Parking en worden met de Schiphol Travel Taxi comfortabel naar dit OND-Gebouw gebracht.
Festivalgasten die overnachten in het Steigenberger Airport Hotel op Schiphol Oost worden vanaf het hotel met Schiphol Travel Taxi-shuttles naar de locatie gebracht.

'From Russia to Rio', het thema van de avond, wordt op deze verrassende locatie tastbaar en voelbaar. Deze fantastische feestavond voor reisprofessionals in Black Tie en Colorful Cocktail biedt alle ingrediënten om te netwerken, culinair te genieten en te dansen.

De organisatie belooft dat de dynamiek van de reiswereld ook is terug te vinden tijdens deze feestavond. Zo bieden afwisselende zitgelegenheden, anders dan een seated diner, alle ruimte om te netwerken en kunnen de gasten ook zelf op ontdekkingsreis langs diverse wereldkeukens van eiland naar eiland. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door uiteenlopende bands die de gasten meenemen van winter naar zomer.

Deel en print
Gerelateerde Tags