Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMijne Heeren, Banda Sensual, awards: Festival in Motion (Persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Mijne Heeren, Banda Sensual, awards: Festival in Motion (Persbericht)

Dinsdag 26 februari 2013
Over een maand, op 23 maart, als de wintertijd (bijna) overgaat in de zomertijd vindt de 2e editie Motion Festival plaats met als thema ‘From Russia to Rio’. De perfecte locatie is gevonden in de thuisbasis van de sneeuwvloot van Schiphol, het voor velen nog onbekende OND-gebouw op de luchthaven. Bijna 180 reisprofessionals hebben inmiddels kaarten voor dit feestelijke netwerkevenement gereserveerd.

Op www.motionfestival.nl (Who) staan de bedrijven vermeld die reeds hebben gereserveerd. De organisatoren, ANVR en Amsterdam Airport Schiphol, gaan er vanuit dat diverse reisbedrijven nog zullen volgen; er is nog plek!

Na te hebben geparkeerd in de luxe Schiphol Excellence Parking worden de festivaldeel-nemers vandaar of vanuit het Steigenberger Airport Hotel voor diegenen die een overnachting hebben geboekt, vervoerd met Schiphol Travel Taxi naar de verrassende locatie.
De muzikale ontvangst door ‘Mijn Heeren’ zal de gasten, gekleed in cocktail en smoking, direct in een feestelijke stemming brengen. De muzikanten en zangeres, bekend van binnen- en buitenlandse optredens, hebben verrassende composities op hun repertoire staan.

Na de uitreiking van de felbegeerde ‘Reiskoffer’ en de ‘Motion Innovation Award’ wordt met zomerse ‘Banda Sensual’-klanken alle ruimte geboden om langs diverse culinaire eilanden op ontdekking te gaan. Zitgelegenheden in diverse combinaties horen, anders dan een seated diner, geheel thuis in deze dynamische reiswereld en bieden alle gelegenheid om zoveel mogelijk branchegenoten te ontmoeten.

‘Banda Sensual’ die eerder een Edison heeft gewonnen, zal het met opzwepende en nostalgische klanken moeilijk maken om stil te blijven zitten. Ook andere, nog niet nader genoemde bands nemen de festivalganger muzikaal mee van de winter naar de zomer.

Reisprofessionals die zich betrokken voelen en niets willen missen van deze 2e editie van Motion Festival, kunnen evenementskaarten reserveren via www.motionfestival.nl.

Deel en print
Gerelateerde Tags