Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMotion Festival 2013 gaat niet door (Persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Motion Festival 2013 gaat niet door (Persbericht)

1 maart 2013
Ondanks de enthousiaste ondersteuning in publiciteit van reisvakbladen, enkele sponsoren en ruim 150 reeds geboekte ‘festivalgangers’ hebben de ANVR en Amsterdam Airport Schiphol, in verband met te weinig reserveringen drie weken voor event, de moeilijke beslissing moeten nemen Motion Festival 2013 geen doorgang te laten vinden.

Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR: “Wij waren en zijn nog steeds van mening dat wij als branche met elkaar een ijkpunt nodig hebben, juist in deze uitdagende tijden. Met dit netwerkevent wilden wij een statement maken, waarbij kwaliteit, professionaliteit en trots op het product en de dienstverlening de uitgangspunten zijn. Het is een sector waarin we ondanks de uitdagingen van deze tijd met vertrouwen de toekomst inkijken.”
Hanne Buis, Director Aviation Marketing: “Natuurlijk hebben wij, voor wij de 2e editie gingen organiseren, ons gerealiseerd dat het een uitdagende tijd is voor de reisbranche. Helaas hebben wij, ondanks de enthousiaste geluiden, te weinig reserveringen ontvangen om dit evenement te kunnen laten plaats vinden.

De ANVR-Reiskoffer, voor de persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de branche, en de Motion Innovation Award voor het meest vernieuwende initiatief zullen nu worden uitgereikt tijdens het ANVR-Congres.

De organisatie vindt het jammer deze beslissing te moeten nemen, maar spreekt naar alle personen en bedrijven die reeds hebben geboekt, gesponsord of op andere wijze dit evenement hebben ondersteund haar dank uit voor het gestelde vertrouwen.

Deel en print
Gerelateerde Tags