Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR-Congres Dresden ‘Anders!’ live op www.anvrcongres.nl

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
ANVR-Congres Dresden ‘Anders!’ live op www.anvrcongres.nl

Maandag 22 juli 2013
Vandaag is de speciale congreswebsite www.anvrcongres.nl ‘live’ gegaan. Àlle reisprofessionals, van touroperators en reisbureaus, airlines en verzekeringsmaatschappijen, autoverhuurders en onderwijsinstellingen tot verkeersbureaus en communicatieadviseurs, affiliates en journalisten, kunnen zich registreren om deel te nemen aan dit jaarlijkse congres.

Dit altijd drukbezochte event, met als thema ‘Anders!’, vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 november in het historische Dresden, de hoofdstad van de deelstaat Saksen.
Het verblijf is in het sfeervolle 5* Swissôtel Dresden am Schloss in hartje centrum, maar de congresochtenden worden op zeer speciale locaties in de stad gehouden, typisch ‘Anders!’.

Frank Oostdam, voorzitter/directeur ANVR: “ 'Anders!', omdat veel anders moet. De reissector is voortdurend in beweging; op zoek naar nieuwe toegevoegde waarde, nieuwe partners, nieuwe positionering. Naar een andere toekomst! Het congres biedt ook de tijd om hierover met elkaar te discussiëren en van gedachten te wisselen.”

Het belooft een prachtig palet aan sprekers te worden. Inmiddels zijn Wiet de Bruijn, Martijn Aslander, Marc Linssen en Mathieu Weggeman al bereid gevonden om hun expertise vanuit een andere invalshoek met de congresdeelnemers te delen. Ook ‘Anders!’ tijdens dit congres zijn de Travel Power Speeches; kort & bondige statements van mensen uit en buiten de reiswereld.

Met de Dresden City Card komt de ANVR tegemoet aan de geuite wensen van deelnemers om op eigen gelegenheid op relaxte wijze kennis te maken met een bestemming.
Samen met de congrescommissie (Steven van de Heijden,TUI Nederland en Joost Romeijn, Sundio Group), het Duits Verkeersbureau, het organisatiebureau GI Travel en niet te vergeten de enthousiaste groep sponsors (in een tijd waarin deze niet ‘voor het oprapen liggen’) is de ANVR er in geslaagd tegen een zo scherp mogelijke prijs een boeiend congres neer te zetten.

Voor het uitgebreide programma en om u te registreren, kunt u terecht op www.anvrcongres.nl.

Deel en print
Gerelateerde Tags