Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksFerdinand Fransen overhandigt ‘Reiskoffer’ aan Steven van der Heijden

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Ferdinand Fransen overhandigt ‘Reiskoffer’ aan Steven van der Heijden

Woensdag 24 juli 2013
De ‘Reiskoffer’, een erkenning die jaarlijks wordt overhandigd aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de reisbranche, is vanmiddag uitgereikt aan Steven van der Heijden, CEO TUI Nederland.

Dit keer had de feestelijke uitreiking wel een heel speciaal karakter, want niemand minder dan de 85-jarige Ferdinand Fransen, grondlegger van de Nederlandse reissector, jarenlang directeur van Arke en voorzitter van FC Twente, overhandigde de reiskoffer. In 1984 werd de eerste, mede door Fransen in het leven geroepen, ‘Reiskoffer’ uitgereikt. Nu, 30 jaar later, reikt de ‘founding father’ van de reiskoffer deze uit aan Van der Heijden; op verzoek van Fransen in aanwezigheid van een select gezelschap.

Van der Heijden, CEO TUI Nederland, heeft zich vele jaren als bestuurslid van de ANVR verdienstelijk gemaakt voor de reisbranche om, na een reorganisatie in 2005, de ANVR klaar te stomen voor de toekomst. Sinds 2008 heeft Van der Heijden, na afronding van de reorganisatie en herijking van de kerntaken van de ANVR, de voorzittershamer overgenomen, precies in een tijd waarin de altijd dynamische branche te maken kreeg met een nog steeds voortdurende economische recessie.
De reisbranche is Steven van der Heijden zeer erkentelijk en wil dit bevestigen met de overhandiging van de ‘Reiskoffer’.

Deel en print
Gerelateerde Tags