Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVier Travel Power Speech-ers dagen u uit!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Vier Travel Power Speech-ers dagen u uit!

Vrijdag 18 oktober 2013
‘Travel Power Speeches’ is een nieuwe en uitstekende gelegenheid tijdens het ANVR-Congres in Dresden om in een notendop van branchegenoten hùn visie te horen over een onderwerp dat hen aan het hart ligt. Een selectie van vier sprekers zal kort en krachtig in 10 minuten de congresdeelnemers confronteren en uitdagen.

Gerda van ’t Land ( Landstede Buitengewoon Reizen), Wicher Meijer (NHTV Breda), Laurens van den Oever (GfK Retail & Technology) en Hedwig Wassing (Annacom, @Leisure/Belvilla) geven graag hun kant van het (reis)verhaal over wat hen beweegt. Zij passen met hun power speech prima in het thema van het congres.

Dit ANVR-Congres in Dresden van 14 t/m 17 november 2013 heeft als thema ‘Anders!’. Anders, omdat er veel anders gaat in de branche, in de wereld, in denken & doen. Maar ook omdat veel anders moet in de toekomst. Deze tijden van onrust en economische recessie vragen om verandering en een andere bedrijfsvoering.
Dit ANVR-Congres is dan ook hèt platform waar je als reisprofessional moet zijn. Vier dagen met elkaar van gedachten wisselen over de uitdagingen en mogelijkheden voor de reisbranche. En uiteraard is er tijd ingeruimd om over de Oad-gebeurtenissen na te praten.

De speciale en rechtstreekse vlucht van transavia.com van Amsterdam naar Dresden is bijna vol. Daarna kunnen congresdeelnemers met de KLM-vlucht van Amsterdam naar Berlijn waar vervolgens de reis wordt vervolgd met een luxe touringcar naar Dresden.
Aanmelden kan natuurlijk nog via www.anvrcongres.nl.

Deel en print