Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksJury buigt zich over genomineerden ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ (Persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Jury buigt zich over genomineerden ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ (Persbericht)

Donderdag 24 oktober 2013
Met nog zo’n 3 weken te gaan voor de uitreiking van de ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ tijdens het ANVR-Congres ‘Anders!’ in Dresden, beoordelen de juryleden op dit moment de inzendingen voor de felbegeerde award.

De ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ wordt voor de 2e maal uitgereikt aan een persoon of bedrijf, werkzaam in de reisbranche, dat een project, product of initiatief heeft ontwikkeld met een innovatief karakter. Zowel concrete eigen als andermans projecten zijn hiervoor ingediend. ANVR en Amsterdam Airport Schiphol, de initiatiefnemers van deze prijs, moedigen alle initiatieven aan.

De vakjury, bestaande uit Hanne Buis (Schiphol), Frank Oostdam (ANVR), Jan Lokhoff (Trav magazine) en de winnaar van 2012 Wim Butte (Airtrade) buigen zich nu over de ingezonden nominaties. Alvorens de prijs tijdens het ANVR-Congres in Dresden te kunnen overhandigen aan de winnaar moet de jury een keuze maken uit de volgende genomineerde innovatieve initiatieven:
  • Unigarant Verzekeringen (Vriendendekking) 
  •  DTA -Dutch Travel Alliance- (Dynamic Packaging 2013) 
  •  Experience Travel (interactieve reisbrochures) 
  •  Motivation Travel (Private Tour Guide) 
  •  Zonvaart Reizen (TopClass) 
  •  TUI Nederland (Duurzaam Toerisme Plan 2012-2015) 
  •  Amadeus Benelux (Amadeus m-Power) 
  •  Pyton (Waverunner Smart Shopping)

Het ANVR-Congres, waar van 14 t/m 17 november de top van de Nederlandse reiswereld bijeen is, staat dit jaar in het teken van ‘Anders!’. Anders, omdat er veel anders gaat in de branche, maar ook omdat veel anders moet in de toekomst. Deze tijden van onrust en economische recessie vragen om verandering.
Naast inspirerende sprekers als Martijn Aslander, Marc Linssen, Mathieu Weggeman, Irene Koel, Wiet de Bruijn en vele anderen, komen ook diverse branchegenoten aan het woord tijdens de 10 minuten durende Travel Power Speeches.

Kortom: een congres waar je als reisprofessional moet zijn. Vier dagen met elkaar van gedachten wisselen over de uitdagingen en mogelijkheden, kennismaken met Dresden en omgeving en contacten onderhouden met collega’s. Aanmelden kan natuurlijk nog via www.anvrcongres.nl.


Deel en print