Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Uitnodiging ‘Changes in Tourism’-dag 15 januari 2014 : ANVR presenteert ‘Changes in Tourism’ op Vakantiebeurs

Donderdag 28 november 2013
Graag nodigen wij u, als touroperator, reisagent, DTO-er, reisprofessional of die zich betrokken voelt bij duurzaam toerisme van harte uit aanwezig te zijn op woensdag 15 januari 2014 op de Vakantiebeurs.

Reisbrancheorganisatie ANVR organiseert i.s.m. de Vakantiebeurs en CELTOR (Centre for Leisure and Tourism Research een inspirerend programma, op woensdag 15 januari 2014 een inspirerende en innovatieve dag rond het thema ‘Changes in Tourism’.

Dr. Xavier Font bespreekt hoe marketing en communicatie van duurzamere reisproducten een concurrentievoordeel kunnen opleveren. Hij is verbonden aan de Leeds Metropolitan University, Responsible Tourism Management, en is één van ‘s werelds topspecialisten op het gebied van ‘responsible tourism’.

Wij hebben ook Luigi Cabrini, Adviseur van de Secretaris Generaal van de United Nations World Tourism Organisation, bereid gevonden te spreken over de laatste trends op gebied van duurzaam toerisme wereldwijd en de rol van de ‘Global Sustainble Tourism Council’.

De ochtend wordt afgesloten met een presentatie van toekomstige reizigers (Raad van Kinderen) over hun veldwerk naar duurzamere vakanties o.l.v. Prinses Laurentien van Oranje, oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation.

Tijdens de aan u aangeboden netwerklunch is er na deze inspirerende ochtend alle tijd om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen. Aansluitend kunt u verschillende deelsessies bijwonen waarop u uw keuze hebt laten vallen. Rond 15.30 uur wordt deze ‘Changes in Tourism’-dag, afgesloten.

Hierbij treft u het uitgebreide programma en uw inschrijfformulier, waarmee u gratis kunt deelnemen.