Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVan 13 t/m 16 november 2014 naar Cyprus na een zeer succesvol ANVR-Congres in Dresden

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Van 13 t/m 16 november 2014 naar Cyprus na een zeer succesvol ANVR-Congres in Dresden

Donderdag 5 december 2013
Inmiddels is het drie weken na ANVR-Congres ‘Anders!’ in Dresden en hebben zo’n 120 congresdeelnemers (bijna 70%!) hun stem laten horen via een enquête! Uit de resultaten mag de ANVR concluderen dat zij kan terugkijken op een zeer geslaagd congres dat overall wordt gewaardeerd met een 8!

De eerste stappen zijn alweer gezet op weg naar het volgende ANVR-Congres dat van
13 t/m 16 november 2014 op Cyprus wordt georganiseerd. Goed om alvast in uw agenda te noteren!
Om volgend jaar op Cyprus zoveel als mogelijk rekening te houden met uw wensen heeft de ANVR uw mening gevraagd. Uw mening helpt om het congres verder te verbeteren.
Zo is door de congressisten meer aandacht gevraagd voor mobile, online spelers, trends en ontwikkelingen, uitbreiding van het deelnemersveld, etc. Maar men liet ook weten veel waardering te hebben voor de collega’s uit de branche die een korte en bondige Travel Power Speech hebben gehouden. De sprekers van buiten de reisbranche gooiden zeer hoge ogen; Martijn Aslander en Irene Koel scoorden met hun presentaties bijna een 9 en wisten iedereen op het puntje van hun stoel geboeid te houden. De laatste congresochtend werd door Goeroes zonder Grenzen op humoristische wijze afgesloten en de deelnemers waardeerden deze vrolijke noot na een inspirerend congres met een 9 tot 10 in hoge mate.

Frank Oostdam: “We mogen terugkijken op een succesvol congres in Dresden dat we hebben georganiseerd in plezierige en fantastische samenwerking met GI Travel, waarmee wij ook het volgende congres organiseren. Uiteraard past hier ook een zeer hartelijke dank naar alle sponsoren, media sponsoren en deelnemers voor hun enthousiaste bijdrage en inzet. De lat ligt weer hoog voor Cyprus.”