Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMet ANVR ledenvoordeel.nl één brancheloket reizen voor werkgevers

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Met ANVR ledenvoordeel.nl één brancheloket reizen voor werkgevers

Vrijdag 13 december 2013
Met het vandaag live gaan van de website www.anvrledenvoordeel.nl maakt de ANVR het  werkgevers uit de reissector heel makkelijk om via ‘one stop shopping’ gebruik te maken van passende verzekeringsproducten en diensten tegen aantrekkelijke tarieven.

De ANVR heeft dit onafhankelijke brancheloket reizen ontwikkeld om werkgevers, hun adviseurs en werknemers speciaal op de reisbranche afgestemde producten en oplossingen aan te bieden. Zo kan de werkgever binnen één loket al zijn personele verzekeringszaken regelen. En de werknemer kan in overleg met zijn werkgever bekijken welke op hem van toepassing kunnen zijn.

Via www.anvrledenvoordeel.nl kan een werkgever van al deze voordelen gebruik maken en zich aanmelden door direct een passende offerte aan te vragen voor verzekeringen als Verzuim, Arbo, Stop loss, WGA, WIA, Zorg, Ongevallen en andere. De werkgever kan dan ook met één druk op de knop ziek- en herstelmeldingen doen en worden de juiste interventies geregeld, waardoor een werknemer weer snel aan het werk kan.

Frank Oostdam, directeur ANVR:”Het heeft iets langer geduurd dan gehoopt, maar wij zijn er trots op dat wij werkgevers dit stukje gemak kunnen bieden. Een loket, waarbij de ondernemer efficiënt en tegen scherpe premies al zijn benodigde verzekeringen kan afsluiten voor zijn werknemers. Ik nodig hen graag uit de website te bekijken en te gebruiken.”

Deel en print
Gerelateerde Tags