Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWelk reisbedrijf wordt Leerbedrijf van het Jaar 2014? (persbericht)

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Welk reisbedrijf wordt Leerbedrijf van het Jaar 2014? (persbericht)

Dinsdag 6 mei 2014
Reiswerk organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar voor de reissector. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Reiswerk Opleidingencongres op 15 september in Leerhotel het Klooster in Amersfoort.

Nominaties voor uitmuntende leerbedrijven in de reisbranche kunnen tot uiterlijk 6 juni worden ingestuurd via www.reiswerk.nl/leerbedrijf2014.

Reiswerk wil met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar aandacht vragen voor de verbetering van de leeromgeving van stagiaires en (startende) werknemers, het motiveren van goed werkgeverschap en de verbinding tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven intensiveren.
De verkiezing wordt in een nieuw jasje gestoken. Frank Radstake (manager Reiswerk): “Met veel trots organiseert Reiswerk vanaf dit jaar de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar zelf en pakken we het wat anders aan. Het gaat niet, zoals in voorgaande jaren alleen om het erkende leerbedrijf binnen het MBO, maar alle bedrijven in de reisbranche moeten voor deze titel in aanmerking kunnen komen. We nodigen iedereen die vindt dat een bedrijf deze titel verdient uit om een heldere motivatie in te sturen via reiswerk.nl”. Een nominatieformulier en de beoordelingscriteria voor de verkiezing zijn te vinden op www.reiswerk.nl/leerbedrijf2014.

Vertegenwoordigers uit het toeristisch beroepsonderwijs en reisbedrijfsleven hebben plaatsgenomen in een speciale commissie om de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar in goede banen te leiden. De commissie selecteert uit alle inzendingen maximaal 5 bedrijven die deze zomer worden bezocht door een auditor. De top 3 zal zich presenteren via de community reiswerk.nl en tijdens het Reiswerk Opleidingencongres op 15 september. Het congres biedt plaats aan 100 personen. Inschrijven voor het congres kan op www.reiswerk.nl.

Deel en print
Gerelateerde Tags