Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksSpraakmakende sprekers bij ‘Connecting Customers’ op Cyprus

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Spraakmakende sprekers bij ‘Connecting Customers’ op Cyprus

Vrijdag 15 augustus 2014
Van 13 tot en met 16 november 2014 staat het ANVR-Congres op Cyprus in het teken van ‘Connecting Customers’. Iedere ondernemer heeft op verschillende manieren te maken met zijn of haar ‘customers’; of het nu gaat om leden, reizigers, toeleveranciers, nationaal of internationaal; alles draait om het vinden, binden en boeien van klanten.

Inmiddels hebben zich zo’n 50 deelnemers aangemeld via www.anvrcongres.nl en zullen tal van bedrijven volgen nu de vakanties voor velen een beetje op z’n eind lopen.
Een uitermate boeiende line-up aan sprekers geeft vanuit zijn of haar expertise een visie op de ‘customer’ en hoe ga je als ondernemer hiermee om en sluit je daarop aan. Customerexperience, klantambassadeurschap ofwel customer advocacy, hoe maak je de klant gelukkig, hoe shopt de klant in de toekomst, wat wil hij en verwacht hij van jou, welke marketing zet je in, wat doe je on- en offline? 
Gerenommeerde sprekers als Jorij Abraham, Martijn van der Zee, Jeroen Bertrams, Nicolette Wuring, Tobias Walraven, Guy van Liemt, Emile Lancee, Nils Mueller en Toon Bouten zullen de congresdeelnemers zeker weten te inspireren (http://www.anvrcongres.nl/wie.aspx?tab=sprekers). 

De circa 225 vertegenwoordigers van touroperators, (zaken)reisagenten, verkeersbureaus, autoverhuurbedrijven, toeristisch onderwijs, verzekeringsmaatschappijen, airlines, media, etc., zullen verblijven in het luxueuze 5* Four Seasons hotel in Limassol, gelegen aan de prachtige kust. Naast de congresochtenden die op typisch Cypriotische locaties worden georganiseerd, is er ook alle gelegenheid om te netwerken en het eiland te ontdekken.  

Alle ingrediënten voor een topevenement als het ANVR-Congres zijn aanwezig: 4 dagen inspiratie, 225 collega-ondernemers uit de reisbranche, 5* hotel, 10 boeiende sprekers, 5* programma, fantastische  locaties op een prachtig eiland; en dat alles voor een aantrekkelijk tarief. Als u niets wilt missen van dit event kunt u zich registreren via www.anvrcongres.nl.  


Deel en print
Gerelateerde Tags