Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTopsprekers op ANVR-Congres; al 110 deelnemers aan dit event

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Topsprekers op ANVR-Congres; al 110 deelnemers aan dit event

Woensdag 17 september 2014
Van 13 t/m 16 november 2014 vindt hèt evenement voor àlle reisprofessionals plaats: het ANVR-Congres. Het volledig verzorgde 4-daagse congres, met dit jaar als thema ‘Connecting Customers’, wordt  georganiseerd op het prachtige eiland Cyprus. Al  110 personen hebben zich geregistreerd voor deelname aan dit 5* ANVR-Congres met dito programma!

Brancheorganisatie ANVR heeft ook dit jaar een boeiende line-up aan sprekers aan zich weten te binden, die ieder vanuit hun expertise een eigen visie geven op het thema.

Klinkende namen (http://www.anvrcongres.nl/wie.aspx?tab=sprekers) als Jorij Abraham, Martijn van der Zee, Jeroen Bertrams, Nicolette Wuring, Tobias Walraven, Guy van Liemt, Emile Lancee, Nils Mueller en Toon Bouten zullen de congresdeelnemers weten te inspireren met hun verrassende, soms confronterende, maar zeker boeiende performances.

Iedere ondernemer heeft dagelijks te maken met het vinden, binden en boeien van klanten.

Of het nu gaat om leden, reizigers, toeleveranciers, nationaal of internationaal; alles draait om ‘customers’. Hoe bereik je deze zo dicht mogelijk online en off line, hoe beleeft en ervaart de klant het en wat wil hij, welke keuzes maak ik als ondernemer?
De ANVR heeft ook enkele personen uit de branche (Gerda van ’t Land, Jan Peeters, Cees van Pelt, Reinier Castelein) bereid gevonden om tijdens een 10 minuten durende Travel Power Speech hun gedrevenheid toe te lichten.

Circa 225 vertegenwoordigers -touroperators, (zaken)reisagenten, verkeersbureaus, media, autoverhuurbedrijven, toeristisch onderwijs, verzekeringsmaatschappijen, airlines, etc.-, verblijven deze congresdagen in het luxueuze 5* Four Seasons Hotel in Limassol, gelegen aan de prachtige kust. Naast de congresochtenden die op typisch Cypriotische locaties worden georganiseerd zoals in Kouklia in ‘het Heiligdom van Aphrodite’ en in Limassol in het Rialto Theater, is er ook alle gelegenheid om te netwerken tijdens lunches en diners, en het eiland te ontdekken per fiets, jeep of bus. 

Aan deze inspirerende congresreis, die wordt uitgevoerd door GI Travel en mogelijk gemaakt door tal van sponsoren, kan iedere reisprofessional nog deelnemen door zich te registreren op www.anvrcongres.nl. De congresvlucht, plaats voor 189 personen, wordt uitgevoerd door

Transavia; Austrian Airlines verzorgt de vlucht voor de overige congresdeelnemers.

Bekijk ook: 
https://www.youtube.com/watch?v=PaaCOOPx4Bs  
Deel en print