Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksUitreiking ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ tijdens ANVR-Congres op Cyprus

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Uitreiking ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ tijdens ANVR-Congres op Cyprus

Woensdag 24 september 2014
Tijdens het ANVR-Congres op Cyprus, dat van 13 t/m 16 november 2014 wordt gehouden en het thema ‘Connecting Customers’ nader onder de loep neemt, wordt ook dit jaar de ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’ uitgereikt. Deze felbegeerde award wordt dan voor de 3e keer overhandigd.

Een vakkundige jury zal zich buigen over de nominaties die vanaf vandaag tot uiterlijk 23 oktober 2014 kunnen worden ingezonden (mdresme@anvr.nl) door individuele personen, bedrijven of organisaties die actief zijn in de reisbranche of daaraan gerelateerde bedrijven. 
Zo kunnen de meest uiteenlopende initiatieven worden ingediend; van een geheel nieuw product voor de consument, een bedrijfsproces dat het digitaal vastleggen van gegevens vergemakkelijkt tot een concept dat helpt bewustwording te creëren bij een doelgroep. 
Het mag gaan om eigen, maar ook om andermans innovatieve projecten die zijn ontwikkeld; een afgerond of een reeds ontwikkeld initiatief. 
Verleden jaar heeft Amadeus deze award voor het meest innovatieve project in de wacht weten te slepen. 
Met nog zo’n 1,5 maand te gaan vóór het ANVR-Congres op Cyprus willen ANVR en Amsterdam Airport Schiphol reisprofessionals, bedrijven en instellingen de gelegenheid bieden innovatieve projecten te nomineren. Op www.anvr.nl en www.anvrcongres.nl staat het nominatieformulier voor de ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’.
Het ANVR-Congres, het jaarlijkse event waar de top van de Nederlandse reiswereld bijeen is, biedt een uitgelezen 5* programma met topsprekers en daarnaast ook alle ruimte om Cyprus -verder- te verkennen en de contacten met relaties en collega’s aan te halen. 
Aanmelden kan natuurlijk nog via www.anvrcongres.nl.