Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links‘Connecting Customers’ met al 175 deelnemers aan het ANVR-Congres!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
‘Connecting Customers’ met al 175 deelnemers aan het ANVR-Congres!

Woensdag 8 oktober 2014
Met nog een maand te gaan, staat het ANVR-Congres bijna voor de deur: van 13 t/m 16 november 2014! De organisatie is in volle gang, zowel in Nederland als op Cyprus: sprekers schrijven hun presentaties, sponsors bouwen aan hun performance, Cyprus verheugt zich op het gastheerschap en de congresorganisatie, GI Travel en ANVR, verzorgen de juiste logistiek, organiseren en programmeren. Inmiddels hebben zich 175 enthousiaste deelnemers ‘ge-connect’. Maar heeft u zich al ingeschreven voor dit ANVR-Congres ‘Connecting Customers’?

www.anvrcongres.nl 
Beleef en ervaar dit topevenement en schrijf u nu nog in op www.anvrcongres.nl voor: 
4 dagen congres op unieke locaties op het eiland Cyprus, nationale en internationale sprekers (http://www.anvrcongres.nl/wie.aspx?tab=sprekers) die hun sporen hebben verdiend, verblijf in het luxueuze 5* hotel Four Seasons en natuurlijk gelegenheid om te netwerken op verrassende locaties en het eiland te ontdekken per fiets, jeep of bus. 

Wie nomineert u voor de ‘ANVR/Schiphol Innovation Award’?
Onder het toeziend oog van ca. 225 vertegenwoordigers van touroperators, (zaken)reis-agenten, verkeersbureaus, autoverhuurbedrijven, toeristisch onderwijs, airlines, media, verzekeringsmaatschappijen, etc. zal tijdens het congres voor de 3e keer deze felbegeerde award worden uitgereikt. Verleden jaar heeft Amadeus deze award voor het meest innovatieve project in de wacht weten te slepen. 

Amsterdam Airport Schiphol en ANVR nodigen àlle reisprofessionals, bedrijven en instellingen van harte uit innovatieve projecten te nomineren! 

Tot uiterlijk 23 oktober 2014 kunnen de nominaties worden ingezonden (mdresme@anvr.nl) door individuele personen, bedrijven of organisaties die actief zijn in de reisbranche of daaraan gerelateerde bedrijven.

De meest uiteenlopende initiatieven (eigen, maar ook andermans projecten die zijn of worden ontwikkeld) kunnen worden ingediend (http://www.anvrcongres.nl/Wat.aspx  Zondag 16 november ANVR/Schiphol Innovation Award) 

Van een geheel nieuw product voor de consument, een bedrijfsproces dat het digitaal vastleggen van gegevens vergemakkelijkt tot een concept dat helpt bewustwording te creëren bij een doelgroep.


Deel en print